Happy Happy Happy



Precis såhär glad är jag just nu. Anledningen till min glädjeyra, är att jag just hittat ett par saker jag letat efter i flera dagar. Jag har bokstavligt talat suttit framför datorn och letat och letat i flera flera timmar. Tack vare snälla och hjälpsamma människor har jag nu hittat det jag sökt efter.

Vad det är jag sökt efter
, får ni se när vi öppnar företaget för allmänheten. Men eftersom att jag är så pass glad kan jag i.a.f. avslöja att företaget har med smycken att göra. Jag kommer även att lotta ut 2 exemplar av "det jag sökt efter" i bloggen ;)

♥ Mia

Haha vilken rolig!! Och vad skoj att du hittade vad du letade efter. nyfiken

2008-07-18 @ 15:17:12
URL: http://mias.blogg.se/
♥ Josefine

vad spännande! :D

2008-07-18 @ 16:56:17
URL: http://jossmos.blogg.se/
♥ Indra

Nu blir man ju ännu mer nyfiken längtar....jag är däremot inte glad, för min dator har tappat programmet för att ladda in bilder eller något sådant( har suttit i 4 h och försökt få det att funka)....så jag kan inte ladda upp bilder till bloggen....men som tur var ska jag få hjälp imorgon.....men man blev ju lite gladare av sången smile ha en trevlig helg..kramilikram

2008-07-18 @ 17:24:25
URL: http://http://gobisen.blogg.se
♥ Solli

Svar: Ja, det vore supersnällt ifall du (Fifi) kunde göra ngn tutorial till hur du tecknar så fint i Illustrator! I would be more than grateful :o)



Härligt att det går framåt för ert hemliga projekt! Smycken låter härligt! Can't wait till I get to see what you have been creating ;o)



Ha en skön kväll!

2008-07-18 @ 21:22:02
URL: http://sollis.blogg.se/
♥ melinda

hehe spännande! hojta till hos mig när du lagt ut det :D

2008-07-19 @ 10:25:16
URL: http://melindalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0