24



Underbar låt, även om texten är lite väl depressiv.

 FiFi <3 Pucca


FiFi älskar Pucca, så jag gjorde en Pucca-bild till henne.

 Psycho Baby



Här finns massa coola baby-saker, av Psycho Baby, för den som vill klä sin lilla liten mer annorlunda och tuff.

 Copyright


Vi har fått frågor gällande om ni får använda våra illustrationer, så vi tänkte svara på detta en gång för alla så att alla ni som undrat/undrar kan få svar. När det gäller samtliga av våra illustrationer, får ni mer än gärna använda dessa hur ni vill. Det enda vilkoret vi har är att ni endast använder bilderna för eget personligt bruk, t.ex i en blogg, trycka på egna plagg osv. Ni får däremot inte använda dem i något kommersiellt sammanhang där ni tjänar pengar på dem. Annars är det fritt fram. Vi skulle dock bli väldigt glada om ni kunde hänvisa till oss om ni använder dem. /Essi & FiFi

 Essi Girl



Illustrator är verkligen en Gudagåva när man väl börjar få pli på programmet.

 Fashion Monkey


Sista illustrationen för dagen. Jag föredrar egentligen simpla illustrationer, less is more osv. Skulle kunna tänka mig att ha den här ful-söta bilden som ett tryck på ett linne :)

 Eye Illustration



Andra illustrationen. Ögonbrynet blev lite konstigt, men måste säga att jag gillar ögat :)

 Styling Tips


Tjejerna på Who What Wear tipsar om hur man kan återskapa
den tidlösa looken från Yves Saint Laurents vårkollektion.

 Miss Fit



Första mer seriösa illustrationen gjord i illustrator (och med bloggens färger, dvs svart & rosa). Inte helt nöjd, men den blev lite ful-snygg, därav namnet Miss Fit, eller Misfit :)

 Somrig Party-makeup



En snygg och somrig makeup-tutorial från Lauren.

 Found On eBay


På världens största auktionssajt eBay, säljs det allt från märkeskläder, smycken, och möbler till bilar och hus. Ebay har även en massa minst sagt udda produkter listade bland auktionerna, så vi tänkte lista några av dessa under en ny kategori, nämligen "Found on eBay".

Temat på de 3 första auktionerna är "ätbart". I den första auktionen kan man (om man vill) köpa popcorn i formen av 2 sköldpaddor som pussas. I auktion nummer två går det att köpa en jordgubbe i form av en björn och i tredje och sista auktionen är en tom flaska Heinz ketchup till salu.

Priserna ser för tillfället ut såhär: Popcornet = $1 (0 bud) - Jordgubben $0,99 (1bud) - Toma ketchup flaskan $20,50 (4 bud).

 Arte Luise Kunsthotel i Berlin




Har ni vägarna förbi Berlin, och gillar knasig konst kan ni alltid bo på Arte Luise Kunsthotel. Inte världens billigaste men det är det coolaste hotellet jag sett. Skulle vilja bo en natt per rum, eller kanske inte bokstavligt.

 Stand By Me - Duell

Amerikanska idoldeltagaren David Archuleta vs. svenska
idoldeltagaren Darin Zanyar. Vem gör den bäst?

     David Archuleta

     Darin Zanyar

 Dagens Palette + Pattern

SommarnattSommarnatt
Heta somriga färger <3

 DAGENS(önske)OUTFIT



Klänning - $24,80
Nagellack - 140,00kr
Halsband - 525,00kr
Väska - £120,00
Skor - £65,00

 Kuddar av K Studio



Vill du ha familjemedlemmarna (inkl. husdjuren) broderade på dina vardagsrumskuddar, ska du besöka K Studio. Deras idé är att peronifiera de små detaljerna i hemmet. De kanske inte har världens billigaste kuddar, men de är urgulliga.


 Mumsiga Smycken



Faeriesmak är en tjej som gör riktigt mumsiga, handgjorda smycken. Undrar om man skulle kunna ha på sig de utan att ta en eller två tuggor?

 Eurovision Top 5





Det här är våra top 5 låtar från årets Eurovision. Det var svårt att välja eftersom att de flesta låtar faktiskt suger. Första plats går till Turkiet som har en riktigt bra rocklåt. Extra pluspoäng för en supersnygg video också! På andra plats kommer Frankrike, även om låten kanske inte är en typisk schlager. Tredjeplatsen går till Island (även om videon är lite väl flippad). Fjärdeplatsen till Norde och femteplatsen till Danmark. ETA: Vi håller förstås först och främst tummarna för Charlotte :)

 The Head Bag



                               

Med denna väska, skapad av Yael Mer, är det meningen att vi ska känna någon slags seger utan att ha använt våld. Väskan är störande snygg men jag vet inte riktigt hur jag skulle känna mig om jag bar på den. Den är inspirerad av den bibliska berättelsen om Judith och Holofernes.


 Bleka Läppar



"Naturliga", nakna och bleka läppar är något jag älskar. Tycker det passar perfekt till sommaren och ser väldigt fräsht ut. Har använts väldigt flitigt på "runway shows" hos Oscar del la Renta, Anna Suit, Versace, Fendi och många andra.




Bare Escentuals - Max Factor - Aveda - CoverGirl

 WOW



Älskar Kylies musik, här är ännu en favorit från hennes nya platta.

 Crystal Rock

Crystal Rock tillverkar världens coolaste och snyggaste plagg. Plaggen är dessutom 100% organiska, vilket är superbra nu när fler och fler blir miljömedvetna. Varje tröja finns endast i 1000 exemplar, eftersom att Crystal Rocks "motto" är att "varje person är unik och därför förtjänar unika kläder". Prislappen som ligger på ca $143, är lite saftig, men med tanke på att plaggen är lika fina och unika som ett konstverk, får man faktiskt både konst och kläder på samma gång. Fördelen är att man slipper hänga upp konstverket på en vägg hemma, utan får bära det på kroppen istället.



 krecha





Krecha är en ung illustratör från Polen som verkar inspireras av Tim Burton gällande sin surrealistiska konst. Vissa av hennes bilder är hur sjuka som helst, vilket jag älskar.

 Munny figurer




Ibland är det så roligt att se när folk får fram sin fantasi till användbara prylar. Här har ni några coola och roliga högtalare i olika storlekar och former som ser ut som små söta aliengubbar. De är skapade av Fungus Amungus.

 Kungliga Juveler


Klockvis från vänster: Emma Franklin - Kenneth Jay Lane - Muriel Grateau
Anaconda - Roberto Cavalli - David Webb

Under 2008 gäller det att använda få smycken, men de ska vara mycket större och mer unika. Leta efter smycken som är "one-of-a-kind" ,utan bling. Det är färger som gäller. Smycken med stenar i klara eller djupa färger - Ju mer exotisk, desto bättre.


 Ella Elle L'a



Somrigt, franskt och underbart.

 Zena Holloway




Zena Holloway är Englands professionella undervatten fotograf. Hon började redan som ung med att ta bilder undervatten och är alltså helt självlärd. Hennes bilder är helt unika och totalt magiska. Avgör själva.

 Konsten att ta på sig byxor


Vem har sagt att det ska vara tråkigt att ta på sig sina kläder.

 BlueBlack





Jag fascineras alltid av folks fantasier. Här är ännu en artist, BlueBlack, som får fram psykkonst på ett väldigt vackert sätt. Hennes bilder är lite mörka och skrämmande, men samtidigt helt underbara.

 Top Secret


Vi håller för tillfället på med ett hemligt projekt. Vill inte berätta för mycket innan allt är klart, men vi kan avslöja att vi inom kort kommer att ha ett eget märke. Vi kommer även att ha kampanjer här i bloggen där vi belönar våra mest trogna läsare genom att lotta ut exemplar av våra nya "varor". Att registrera eget märke och företag tar lite tid, men håll utkik de närmsta månaderna. We promise that it will be well worth the wait... ;)

 Wishlist - Nine West



Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om Nine West. Man kan alltid vara säker på att hitta något fint när man kikar in på deras webbshop. Det är dock lite bitterljuvt att "fönstershoppa" på sidan eftersom att de tyvärr inte skeppar till Sverige.

 French & Sexy

Vi har fått en massa gulliga "krya på dig" kommentarer, och som tack tänkte vi dela med oss av ett supersexigt klipp från 1962, nämligen Françoise Hardy med låten "Tous les garcons et les filles". Det är så himla kul när de franska Couture-klänningarna blåser upp ungefär i mitten av klippet :) Enjoy!


 Sjuk



Jag mår verkligen uruselt. Har nästan helt tappat rösten, har ont i halsen hostar och har feber. Mådde okej i morse, men under dagen blev det bara värre och värre :( Kommer nog att vara sängliggande ett tag, kommer tillbaka så fort jag mår bra igen. Ta hand om er (det är inte sommar än, även om man kanske hoppats lite för mycket på det).

 Summer Beauty



I det här klippet får vi se vilka makeup-trender som gäller i vår/sommar.

 Bästa Anti-virus Programmet



Fick nyligen en fråga om jag inte kunde hjälpa till gällande nerladdning av ett anti-virus program. Vet att många kanske använder sig av dyra betalprogram som Norton och liknande, men personligen avskyr jag Norton. Anledningarna är många, men kortfattat suger Norton för att 1) det näst intill är omöjligt att avinstallera programmet när man väl installerat det 2) Programmet har alldeles för många processer som slukar datorns RAM-minne, vilket gör datorn mycket segare. Innan jag formaterade datorn den senaste gången gjorde jag lite research gällande att hitta det bästa anti-virus programmet, och många experter rekommenderade programmet "avast!".

Programmet är helt gratis, och är det absolut bästa antivirus program jag någonsin använt! Jag har använt avast! i över 5 månader nu, och kunde inte vara mer nöjd. Det finns dock en viktig sak ni måste tänka på innan ni installerar ett antivirus program, och det är att endast ha ett antivirus program installerat på datorn åt gången. Har ni fler än ett program installerat, kan dessa krocka och sluta fungera, vilket resulterar i att er dator inte har något skydd mot virus. Avast! finns tillgängligt på många språk, därbland svenska och programmet kan ni ladda hem här.

 DAGENS(önske)OUTFIT



Klänning - $69,00
Armband - £25,00
Läppglans - 189,00kr
Nagellack - 110,00kr
Väska - $16,00
Skor - £95,00

 Immortal Technique



Icke-kommersiell, politisk och smart hiphop när den är som bäst.

 Bloggflytt & Länkproblem

Ni kanske märkt att länkarna på bloggen inte funkar. Detta beror på att bloggen är flyttad, och hela länkningssystemet verkar vara ändrat, så ingen av de gamla länkarna fungerar. Har fixat ett par av de (som Photoshophjälp osv), och ska försöka fixa resten under dagen, så snart bör allt fungera som det ska. EDIT: Går inte att publicera inlägg och det känns som hela bloggen strular. 2 tummar ner för den nya plattformen.

 All At Once

Har postat alla dagens inlägg på en gång eftersom att jag inte kommer ha möjlighet att posta dem senare idag. FiFi kan dock kanske posta nåt inlägg eftersom att hon är sjuk och därför hemma från jobbet idag. Have a great day!


 Britney Does HIMYM Again



HIMYM eller "How I met your mother" har även startat diverse auktioner där pengarna går till Childrens Hospital i Los Angeles. I auktionerna säljs bl.a. kläder och väskor som burits av skådespelarna i serien, tavlor som "Lily" målat, en träff med hela skådespelarensamblen i deras inspelningsstudio i Los Angeles m.m.

Vill ni kika på auktionerna kan ni göra det här.

 DAGENS(önske)OUTFIT

DagensEssi

Klänning - $17,80
Solglasögon - £12,00
Nagellack - 98,00kr
Halsband - £6,00
Väska - $21,80
Skor - £55,00

 Sommarplåga 1995

image465

Ännu en sommarplåga (bara för att den är så somrig).

Det är härligt med nostalgisk musik, speciellt när det är låtar som ger en härliga sommarkänslor! Vädret må ha blivit lite kyligare, men sommarkänslan är fortfarande kvar när jag lyssnar på den här låten. Peter Andre FTW! :)

 En Smaklös Beyonce

Den senaste tiden har det varit en buzz kring dessa reklambilder från Beyonces klädmärke "House Of Dereon". Så om ni mot förmodan missat dem, kan ni se de smaklösa reklambilderna som upprör nedan.





Klicka för att förstora.

Barn som är kraftigt sminkade och i högklackade skor?! Detta är så smaklöst att vi till en början trodde att det var en PR-kupp och inte en seriös reklam. Men dessa smaklösa "barnkläder" går nog med stor sannolikhet att köpa, så det är nog sorgligt men sant, en riktig reklam, om en sjuk sådan. Vi har tidigare nämnt att vi avskyr folk som bär päls, och Beyonce inte bara bär päls, utan använder just päls i sina kläder som säljs under hennes och hennes mamma Tinas "House Of Dereon". Det finns dock många vettiga kändisar som vägrar att bära päls:

I klippet får man även se den omtalade "ambushen" som PETA gjorde på Beyonce.


 Bildlänka till Stylissimo

Har fått request gällande om jag inte kunde skapa bilder för bildlänkning, och självklart kan jag det. Skapade några i all hast så bilderna är kanske inte helt 100%, men de duger för tillfället :) Har även fixat lite olika storlekar och färger, så att ni som vill bildlänka har lite att välja bland. Vi blir sjävklart superglada om ni visar er uppskattning genom att länka till oss!  Det är bara att markera texten manuellt och sedan kopiera.





<a href="http://stylissimo.blogg.se" target="_blank"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/463134/images/2008/litensvart_1571476.png" border="0"></a>



<a href="http://stylissimo.blogg.se" target="_blank"><img src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/463134/images/2008/litenrosa_1571475.png" border="0"></a>



<a href="http://stylissimo.blogg.se" target="_blank"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/463134/images/2008/mellansvart_1571479.png" border="0"></a>



<a href="http://stylissimo.blogg.se" target="_blank"><img src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/463134/images/2008/mellanrosa_1571478.png" border="0"></a>



<a href="http://stylissimo.blogg.se" target="_blank"><img src=" https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/463134/images/2008/storsvart_1571482.png" border="0"></a>



<a href="http://stylissimo.blogg.se" target="_blank"><img src=" https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/463134/images/2008/storrosa_1571480.png" border="0"></a>





 Living In Color

image201
image203

image202

image204

Egentligen gillar jag inte när ett rum endast går i en enda färg eftersom att man då snabbt kan tröttna på färgen. Men det kanske skulle funka i ett rum man inte spenderar så mycket tid i. Vad tycker ni?

 Now that's HOT!

Kogalsetc
Note: The following video contains some nudity and a lot of coolness.

 Vilken färg är du? + Dagens Palette





YELLOW

You are very perceptive and smart. You are clear and to the point and have a great sense of humor. You are always learning and searching for understanding.



Jag älskar som sagt färger, och blev enligt det här testet färgen gul.
Vill du veta vilken färg du är, kan du testa dig här.


Walter Melon
För vad är en sommar utan Vattenmelon?

 SATC Carrie Bradshaw makeup



Om ni som jag älskar engelska Laurens (a.k.a panacea81) makeuptutorials, kommer ni säkert gilla hennes senaste videotutorial där hon visar en Carrie Bradshaw (från Sex and the City) inspirerad look. Detta är en av hennes mer neutrala looks, så det går att använda detta även tips till vardags.

 We're Back, Baby!

image464
Nu är vår mini-semester (som egentligen inte alls var någon semester) slut och vi är äntligen tillbaka! Idag är min sista "rökdag", så jag kommer inte kunna sitta framför datorn allt för länge eftersom att jag blir så röksugen då.

Vill bara passa på och tacka för alla supersöta kommentarer ni lämnat. Får då och då funderingar på om vi verkligen ska fortsätta med bloggen, och det är just sådana gulliga kommentarer som får oss att inte vilja sluta! Så mwaah på alla er söta :)

 Across the universe

image467

 3-Day-Vacation

image462

Vi kommer att ta en mini-semester på tre dagar från bloggen från och med imorgon.
Så vi är med andra ord tillbaka på måndag igen, have a great weekend!

Kram
/Essi & FiFi

 LOVE

image461

 Patricia Field + Diet Coke

DietCokeField
Den världsberömda "Sex and the City"-stylisten Patricia Field, har inlett ett exklusivt samarbete med "Selfridges & Co" där hon designat 4 st Diet Coke-flaskor. De 4 flaskorna som alla har ett tema, går endast att köpa i en begränsad upplaga i deras affärer. Synd att vi som bor i Sverige inte kan få tag på dem, då de skulle vara supersnygga att ha som små konstverk på hyllan.

 SATC Movie Soundtrack

Om ni är nyfikna på vilka låtar som soundtracket till
SATC-filmen innehåller, kan ni kika på listan nedan.

SATCSoundtrack
Albumet går att köpa redan den 27 maj på Amazon.

1. Labels or Love (Fergie)
2. All Dressed In Love (Jennifer Hudson)
3. The Look Of Love -Madison Park vs Lenny B Remix (Nina Simone)
4. New York Girls (Morningwood)
5. All This Beauty (The Weepies)
6. I Like The Way (Kaskade)
7. It's Amazing (Jem)
8. How Deep Is Your Love (The Bird & The Bee)
9. The Heart Of The Matter (India.Arie)
10. Auld Lang Syne (Mairi Campbell & Dave Francis)
11. Kissing (Bliss)
12. How Can You Mend A Broken Heart (Al Green featuring Joss Stone)
13. Walk This Way (Run-D.M.C. featuring Steve Tyler and Joe Perry of Aerosmith)
14. Sex and the City Movie Theme (The Pfeifer Broz. Orchestra)

 Ateism

Både jag och Fifi är (som många andra i Sverige) Ateister.
Därför älskar jag klippet nedan... Musiken är också helt underbar.


 Emma Hack

image458


Vi försöker alltid klä oss på så sätt att vi syns eller sticker ut, men vissa konstnärer är sjukt bra på att göra det motsatta. Emma Hack, 35, är en kroppsmålare som gillar att blenda in kvinnor med tapeter för att sedan skapa en 3D effekt. Jag blev helt fascinerad av bilderna när jag såg de. Har aldrig sett något liknande innan. Titta och njut.

 En Smaklös Kate



Okej, jag måste medge att jag inte är något större Kate Moss fan av den simpla anledningen att jag avskyr folk som bär päls. Den som har noll respekt för djur, har jag noll respekt för. Men den här reklamfilmen, som är för Kates senaste samarbete med underklädesjätten Agent Provocateur, är rent ut sagt smaklös.

Ni kan se resten av klippen här. Har själv inte kikat på dem eftersom att jag blev så pass avskräckt av det första klippet. Näe, nu ska jag iväg och göra något vettigt, d.v.s. försöka läsa ut min bok (som f.ö. borde varit utläst för länge sedan).

 31 dagar kvar till EM

image450
31 dagar kvar tills det att EM 2008 börjar. Lördagen den 7 juni kl. 18.00 startar den första matchen som spelas mellan Tjeckien och ett av värdländerna Schweiz. Klockan 20.45 börjar dagens andra och sista match där Turkiet möter Portugal. Samtliga matcher kommer att sändas på TV4. Äntligen något kul att se fram emot.

Resten av spelschemat kan ni hitta här.

 Japansk Humor

Japaner uppfattas kanske som ett väldigt allvarligt och seriöst folk, men de måste nog ha den skönaste humorn. Har suttit och skrattat åt det här klippet i 10 minuter nu :D Lite väl taskigt kanske, men barnsligt kul! Stackars människor...


 Freaky Bags

Knasiga Väskor

Jag älskar som sagt väskor och jag hittade nyligen en sida som säljer lite annorlunda väskor. Ingen av väskorna är så pass konstiga att jag inte skulle kunna bära dem. Dock vet jag inte om jag tycker att alla faller mig i smaken. Min favorit bland dessa är nog den gula stereoväskan och den rosa happy-face-väskan.

 Sommarplåga 1997


Minns ni den här sommarplågan från 1997?

Den känns fortfarande somrig och glad, även om det inte gick att lyssna
på den i många år framöver eftersom att den var så sönderspelad :)

 KISS Portraits

KISSportraits


Klicka för att förstora.

DNA11 har kommit på den brillianta iden att skapa konst av människors läppavtryck. För priser som börjar på 253 euro, får man hem ett kit med ett MAC VIVA Glam läppstift och speciella papper som det är meningen att man ska sätta sitt läppavtryck genom att pussa på. Sedan skickar man in resultatet med sitt favoritavtryck till DNA11 och får trycket i form av en tavla. Man får självklart välja färg och form av tavlan själv. Tavlan kan man sedan antingen hänga upp själv eller ge bort till sin pojkvän :)

Och inte nog med att man skapar ett eget unikt och personligt konstverk, man är även med och bidrar till MACs Aids fond när man köper sin tavla. För varje såld tavla kommer antingen 1000 kondomer i Indien eller 16 HIV test i Haiti köpas. Så detta är på ett sätt att pussa för välgörenhet :)

 DAGENS(önske)OUTFIT

dagens06maj

Klänning - $27,80
Solglasögon - £12,00
Nagellack - 140,00kr
Halsband - 165,00kr
Skor - 1145,00kr
Väska - $21,80

 Retusch - Lägga på mascara

mascara


I den här videotutorialen visar jag hur ni lägger på en mascara, eller mer bestämt ögonfransar, på en bild. Ni behöver färdiga Photoshop Brushes (penslar) för att göra detta, och jag har samlat några länkar där ni kan ladda ner dessa på. Samtliga är från Deviantart. Klicka på bilderna för att förstora.


Fransar #1 Fransar #2 Fransar #3 Fransar #4 Fransar #5

Hur man laddar in penslarna i Photoshop har jag visat i en tidigare tutorial. Så om ni har missat det, bör ni kolla på den först. Videotutorialen kan ni ladda hem nedan:
-Ladda ner (Windows)
-Ladda ner (Mac)

 NDEUR

image438

Tänkte dela med mig av en helt otrolig artist. Han heter Mathieu Missiaen och är en 26 årig kille från Kanada som handmålar skor. Varje sko är helt unik och personlig i sig. Konsten är inspirerad av streetvärlden, och är väldigt modern och rolig. Om jag fick skulle jag äga varenda en.

 Lätta upp stämningen

Har varit lite upptagen idag, därav de få inläggen. Men tänkte lätta upp stämningen lite efter det förra inlägget. Vill ni se något riktigt roligt kan ni kika på averins senaste inlägg. Första kommentaren till inlägget är f.ö skrivet av hans flickvän Em :)

 Hayden Panettiere - En sann hjältinna

Det här är något jag velat skriva om länge, men inte riktigt kunnat då jag blir helt förstörd varje gång jag påminns om det. Det finns många kändisar som använder sitt kändiskap till att göra något bra, och en av de jag beundrar allra mest är Heroes-stjärnan Hayden Panettiere. Hennes insatser för att rädda valar och delfiner som slaktas på ett brutalt och omänskligt sätt i Japan, är riktigt heroiska. Dessa insatser har dokumenterats och finns att titta på. En bild säger mer än tusen ord, så istället för att skriva om det, ber jag er att titta på klippen. För att få en lite bättre bakgrund kan ni först titta på ett klipp där Hayden är med i "The Ellen Degeneres Show".

Sedan finns det 2 stycken klipp från Youtube ni kan titta på. Ett är ocensurerat och innehåller väldigt starka bilder, så om ni är väldigt känsliga, rekommenderar jag att ni istället tittar på Ellen-klippet och det andra youtube-klippet.

ETA: Jag rekommenderar verkligen att ni ändå försöker att titta på alla 3 klippen. Youtubeklippet jag varnar för innehåller 2 st starka scener som man kan blunda igenom eftersom att de inte finns nåt hemskt ljud.

Varning för starka bilder.


Klipp #2, för den som är extrakänslig.


Om ni vill stötta dessa modiga hjältar i deras kamp för att rädda världens delfiner och valar, kan ni gå in på "The Walesman Foundation", där ni kan hitta ytterligare information om hur ni kan hjälpa till. Ett sätt att hjälpa till är ju att donera pengar, men det finns även mycket annat ni kan göra som inte har med pengar att göra.

 Prada LOVES Fairies

Prada01
Prada02

Ni kanske minns FiFis inlägg om "Prada Fairy Bag"? Hittade iaf dessa bilder ur Pradas Vår 2008-kollektion. Ur ett mode-perspektiv, kanske dessa plagg inte faller alla i smaken, men ur ett konst-perspektiv är plaggen helt underbara. Varje plagg är som ett eget konststycke, och personen som bär plaggen blir därför som en levande canvas.

 Den lyxiga bebisen

image435

Aristabrat är ett känt märke för de lyxigare nyfödingarma. Deras design innehåller en otrolig mängd av "bling". Dessa "bling" är närmare sagt swarovski kristaller som dekorerar nappar osv. Jag förstår inte varför man vill betala 700 kronor för en napp istället för 7 kronor, men tydligen så finns det de som gör det.

 DAGENS(önske)OUTFIT

image434

Klänning - $24,80
Väska - 299,00 kr
Armband - 49,00 kr
Skor - £35,00
Solglasögon - 200,00 kr
Nagellack - 49,00 kr
Halsband - $15,00

 Sex And The City - Hos Oprah

image430

image433
Allas våra favoritskådespelare, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis och den alltid så stilige Chris "Mr Big" Noth från "Sex And The City" gästade Oprah för några dagar sen. Mr Bigs riktiga flickvän var också på plats, och det är hon som syns på bilden ovan :) Med 48 långa dagar kvar till Sverigepremiären av filmen kan vi som bor i Sverige trösta oss med att vi faktiskt kan titta på hela Oprah-programmet.

Ni kanske hört att artister som Fergie och Jennifer Hudson kommer att stå för en del av musiken till filmen, och nu kan ni lyssna på Fergies bidrag "Labels or Love".

 Lora8

image429
image423


Lora8 är en helt otrolig artist med häftiga budskap i sina bilder. Förutom det så använder hon sin kreativitet på ett helt annat sätt. Älskar alla hennes illustrationer.

 At Last

image422

En av mina absoluta favoritlåtar. Får bitterljuva minnen när jag lyssnar på den.
Videomontaget är från filmen "Funny Face" med den vackra Audrey Hepburn.

 Hello Kitty meets Victoria Couture

image421

Nu har Hello Kitty äntligen vuxit upp till en äldre version och det var inte så förvånande att hon skulle bli en tjej av högre klass. Sanrio har meddelat att de påbörjat ett samarbete med det franska märket Victoria Couture. Allting är i begränsat antal och kostar några flera papperslappar än vanligt.

 Retusch - Släta ut hyn

SmoothSkin

I den här videotutorialen visar jag 2 olika sätt för att släta ut hyn. Klippet innehåller inte några hjälptexter, så ni får istället titta och se vad jag gör. Ni kan även välja att antingen använda ett av sätten, eller att kombinera dem. Resultatet är inte helt 100%-igt eftersom att jag inte ville ha en för lång tutorial. När ni fixar er egen bild bör ni vara lite mer noggranna och ta lite mer tid på er, så att ni får ett bättre resultat.

Videotutorialen laddar ni hem nedan:
-Ladda ner (Windows)
-Ladda ner (Mac)

 Problem hos Designadinblogg.se

Designadinblogg.se håller på att flyttas över till den nya plattformen. Ni som försökt att gå in på sidan idag, har kanske märkt att ni vidarebefordras till Kenzas blogg, men detta är inte avsiktligt från Laris sida. Varför det är så vet han inte, men det är förmodligen något strul med flytten.

Så ni behöver inte oroa er att Designadinblogg har lagt ner. Lägg gärna till bloggen på bloggkoll, så ser ni när sidan funkar igen och därmed när Lari uppdaterar sidan med mer information.

 Första Retuschen

Första Retuschen

Eftersom att jag kan Photoshop någorlunda bra, vet jag om ungefär vilka verktyg som används för att retuschera en bild, men har aldrig på allvar haft viljan att retuschera något. Jag lekte lite med Lauren Conrads bild, men den var redan bra från början, så det var inte så kul att fixa den. Jag gjorde det mer för att jag ville visa er olika metoder osv. Men att fixa den här bilden var verkligen kul! Om amatörmässiga jag klarar av att fixa såhär mycket på ca 30 min, kan ni tänka er hur mycket de professionella retuschörerna på de stora modetidningarna fixar! Så jämför er aldrig med nån kändis ni ser i nån tidning osv. Människor har alltid brister och skavanker, och det är tur det, annars hade vi sett plastiga och onaturliga ut.

 Dagens Middag

image262
Pastasallad

Hittade ett smarrigt recept på pastasallad som jag tänkte pröva idag. Så detta kommer jag och Fifi (som ännu inte vet om det) att äta idag :) Receptet hittar ni här.

 Underbar musik

Dagens låt går tyvärr inte posta i bloggen, men ni kan lyssna på den
genom att klicka här. Fy 17 vilken underbar röst hon har...

 Typografi

Jag älskar alla former av Typografi. Har även nån slags udda kärlek gentemot snygga och coola fonter. På Deviantart kan man hitta en massa konstverk från just denna konstform. Nedan följer några coola exempel...

image416
image417


Riktigt cool typografi video...

 Knasiga Skor

KnasigaSkor

1 - Anne Valerie Hash 2 - Walter Steiger  3 - Chanel  4 - Sergio Rossi  5 - Fendi 
6 - Chloé  7 - Giuseppe Zanotti  8 - Jean Paul Gaultier

Har sett väldigt många "knasiga skor" den senaste tiden. Därför var det även på tiden att jag gjorde ett kollage på dessa konstiga skor. Inget jag personligen skulle sätta på mig (förrutom möjligtvis Fendiskorna), men ur ett konstperspektiv, är de urfestliga.
Vad tycker ni om dessa härligheter? :)

 McDonalds VS. Fashion

image409    
                                             
                                     Bilderna är lånade av dailymail

Här har vi en designer, Bruce Oldfield, som är känd för sina finare klänningar, burna av bland annat Prinsessan Diana, som nu ger sig in i en helt annan värld. Det här är hans kollektion till 67 000 McDonald´s arbetare i England. Ser ganska schysst ut eller?


 Extraordinary

image408

Somrigt och underbart...

 Sand + Art



Detta är helt otroligt! Artisten Ilana Yahav ritar med sand.
Very impressive, to say the least...

 Retusch - Fixa ojämnheter

Retousch gif

Efter att ha fått några request på att fixa en tutorial för att fixa ojämnheter eller finnar, så är den äntligen klar.  Fick även hjälp med att hitta en bra bild att demonstrera med, tack Laura!

Videotutorialen laddar ni hem nedan:
-Ladda ner (Windows)
-Ladda ner (Mac)

RSS 2.0