Merry Xmas


 Sasha Pivovarova blir Jessica Rabbit


Ända sen jag såg "Who framed Roger Rabbit" (när jag var väldigt liten) har jag alltid haft en "thing" för Jessica Rabbit. Hon är otroligt vacker och feminin. Det är något som lyser om henne som får alla på fall. Eller så kanske det bara gäller mig och Roger.

I vilket fall som helst har Sasha Pivovarova fått klä ut sig till Jessica Rabbit och jag tycket hon ser fantastisk ut.


Jessica Rabbit is one of the most gorgeous women I know. I´ve always had a small crush on her. And Sasha Pivovarova does a great job being her.

 Decemberflickan med stort vågigt hår


Denna blev mina favorit bland decemberflickorna. Hon är en remake på den första jag gjorde men skiljer sig ändå ganska mycket från den. Nu när december månad snart är slut så får denna bli den sista.


This is the last one among my december girls and also my favorite.

 Tune Of The Day

 


 Tredje DecemberHenne döpte jag till Lydia, för så tråkig som jag är så har Lydia namnsdag idag. Ville egentligen göra en flicka för varje dag men märker att jag inte orkar. Det blir som det blir. Så länge det är roligt får man väl fortsätta rita.


This is the third one from december girls called Lydia. And as boring as I am, Lydia is the name who has a name day in the swedish calendar on 3rd of december.

 2:a DecemberTänkte skapa en serie av dessa "flickor" då de var otroligt roliga att göra/rita. Som vanligt har jag ingen lust att tänka vidare på ngt namn så jag tar ett av namnen från 2:a december som är Beatrice (='ljusbringare' eller 'den lyckosamma).


This is the second one from my december girls called Beatrice.

 1:a DecemberLekte lite med en illustration och fick slutligen fram denna bild. Efter det satt jag i 15 minuter och försökte komma fram till ngn rubrik. Gick inte så bra om man får säga det! Bestämde mig slutligen att det fick bli 1:a December illustrationen. Genom wiki bestämde jag mig för att döpa flickan till Anna Komnena, den bysantinska prinsessan.


This is my latest illustration. I chose Anna Comnena as the characters name since the byzantine princess was born december 1st.

 KabelkonstVem har sagt att man inte kan göra något snyggt med kablar? Supercool idé av Maisie Maud Broadhead för alla kabelhatare som tycker att kablar inte är något annat än störande. :)


Supercool idea from Maisie Maud Broadhead for all cable haters out there.

RSS 2.0