Bilder från Urban Outfitters-utställningen

Vi kunde självfallet inte motstå att besöka Urban Outfitters butik på Biblioteksgatan 5 där de 8 finalisternas bilder numera är upphängda. Tyvärr hade vi endast en pocketkamera att fota med, och bilderna gör verkligen inte lokalen rättvisa. Själva bilderna hänger på övervåningen i den enorma butiken. Salen är kanske på 50-60 kvm och det är väldigt högt i tak. Finns en bild där man ser de höga fönstrena längs salens ena vägg. Längst ner på bilden ser man skyltdockorna, och på så vis kanske man kan få en uppfattning om höjden i rummet. I taket hänger även ett antal kristallkronor och spotlights, vilket ger rummet en känsla av mer en konsthall, än en bihall i en klädbutik. Sammanfattat har de på Urban Outfitters och Nyheter24 verkligen lagt ner enorm tid och energi på att presentera finalbilderna på bästa möjliga sätt. Så vi vill verkligen passa på att tacka alla iblandade, tusen tack!

För er deltagare som ej har möjlighet att titta förbi butiken p.g.a. att ni är bosatta utanför Stockholm, får ni mer än gärna låna våra bilder. Vill ni ha kopior i andra format eller utan vår bloggadress är det bara att kontakta oss.


 FiFi Till Final!!!JAAAAAAA!!! FiFi har gått vidare till finalen i Nyheter 24's illustrationstävling!!!! :D

När FiFi skickade in sitt bidrag till tävlingen, var det mest en kul grej. Vi nämnde det inte ens för varken vänner och bekanta eller här i bloggen. Vi la sammanlagt 2 röster på hennes bidrag. Jag röstade från jobbet, och FiFi röstade hemmifrån. Idag såg jag i en annan blogg att första deltävlingen nu var över och att 8 finalister blivit utvalda. Jag hade inte den blekaste aning om att FiFi var en av dem. När jag sedan klickade mig vidare till sidan såg jag att hon var bland de sista 8 finalisterna. FiFi som var omedveten om hennes finalplats befann sig i tvättrummet på undervåningen. Vet inte hur snabbt jag sprang (snarare flög) ner till henne samtidigt som jag tjoade och skrek hennes namn. Stackarn förstod först inte varför jag var så hysterisk, även om jag medvetet försökte låta positiv medan jag skrek för att inte skrämma henne. Utan att berätta varför jag var så extremt glad släpade jag upp henne till mitt sovrum på 3:e våningen och visade henne till slut hennes fina bild på Kenza, samma bild som finns i detta inlägg.

FiFi skulle bli överlycklig om ni kunde stötta henne genom att lägga en röst på hennes bidrag (förutsatt att ni gillar den förstås). Vi har kanske inte världens största blogg, så det kommer att bli svårt att konkurera med de andra bidragen, men oavsett hur det går är jag mäkta stolt över henne! Ni som inte vill rösta kan kanske lämna någon kommentar till henne i detta inlägg. Hon skulle bli så glad oavsett. Om det mot förmodan finns någon som redan röstat på henne, tidigare eller nu, så ska ni veta att FiFi är en av de gladaste i världen just nu...

Vill ni rösta på FiFi eller någon annan av de medtävlande gör ni det här.
Tävlingsbilden/bidraget i originalstorlek hittar ni här.

RSS 2.0