Stylissimo is closed for the summer


De senaste veckorna har varit minst sagt turbulenta och hektiska. När andra människor åker till varmare breddgrader och till sol och bad, är vi fast på ett alldeles för lugnt kontor där tiden går plågsamt sakta för att sedan ha det alldeles för hektiskt när vi äntligen kommer hem. Det är en av många anledningar till att vi inte hunnit pyssla om bloggen och att uppdateringarna är näst intill icke-existerande. Vi hinner inte heller svara på kommentarer och därför har vi fattat beslutet att låta bloggen ta en välförtjänt semester tills vidare. När vi väl är tillbaka kommer vi förhoppningsvis att kunna presentera de överaksningar och uppdateringar vi velat posta för länge sedan. Vi hoppas att ni får en underbar sommar nu när värmen äntligen tycks vara här. Ta hand om er så ses vi inom en relativt snar framtid.

xoxo
Essi & FiFi

 Danny RobertsEgentligen vet jag inte hur man ska presentera denna otroligt talangfulla artist. Hans konst är rena mästerverk. En blandning av "high fashion" med hippa bloggare och sagor. Jag rekommenderar verkligen denna genialiska kille. Även om ni inte är helt inne i konst så tror jag att ni kommer att älska honom.


Referensbilden

Försökte få fram en schysst illustration av honom men det gick inte direkt så som jag ville. Han är för snygg helt enkelt. :)

 H&M + Jimmy Choo = SANTDagens stora Mode-nyhet är det kommande samarbetet mellan den svenska klädkedjan H&M och skomästaren Jimmy Choo. Kollektionen, som kommer att bestå av accessoarer, en klädkollektion för damer samt en mindre klädkollektion för män, kommer att lanseras den 14 November i år. Här kan ni läsa mer om det heta samarbetet.

 Sleeping beautyAllting är gjord i Adobe Illustrator CS3. Det tog väl kanske 3-4 timmar, on and off, att få till bilden.

“I slept, and dreamed that life was Beauty; I woke, and found that life was Duty” - Ellen Sturgis Hooper

 Louboutin Höst/Vinter 2009
Christian Louboutin har i sin höst/vinter kollektion totalt litat på att Peter Lippman - en av världens mest kända "still life" fotografer - ska få till reklambilderna. Louboutin bevisar vilka konstverk han kan skapa och Lippman ser till att de hamnar på en tavla.

 Premiär för ny tidning


Såg ett tips i bloggen "Skönt hemma" om en ny bloggtidning som precis kommit ut. Just nu får man 30kr i rabatt när man beställer det första numret av tidningen. Vi har precis gjort just det, och kommer med en mindre recension när vi får hem den.

 MWM Graphics

Välkommen in i Matt W. Moore:s värld. Jag älskar hans graffiti inspirerade illustrationer med underbara färger och retro stil. Han har bland annat jobbat för Burton, Nike, Vodafone, Citroen och många fler. Sjukt inspirerande portfolio har han.

 Smaka på lite Chanel glassInspirationen har inte funnits där i flera veckor nu. Kanske för att man har flera bollar i luften. Jag bjuder på en sommarillustration som jag egentligen inte alls är nöjd med (men det gör ingenting).

RSS 2.0