Morsdag + Livstecken



Vi har som ni kanske märkt varit försvunna från bloggvärlden i nästan en vecka nu. Men vi lever och mår bra, har bara haft lite turbulenta dagar den senaste veckan. Men vi räknar med att vara tillbaka inom kort. Hoppas att ni har det fint nu när sommarvärmen äntligen är här! Och glöm inte att gratta era mammor på Morsdag idag. Grattis "Mamma A" (Essis mamma) och "Mamma S" (FiFis mamma) =)

 Det Snöar...

...vita pollentussar.


Stockholm (iaf den norra delen) är totalt översvämmat av vita pollen. Man kan knappt öppna munnen för att prata utan att få en vit pollentuss i munnen. Det ser lite ut som att det snöar vita bommullstussar, och nej det är inte det minsta mysigt. Pollentussarna fastnar i ögonfransarna (mascaran), håret och i kläderna. Detta kommer säkert att förvärra min pollenallergi :( Hoppas att ni är skonade från detta pollen-helvete.

 Tävling!

Här kommer äntligen den utlovade tävlingen, även om aningen sent.
Allt du behöver göra för att vara med och tävla, är att gå in på Daisy Mae's hemsida och välja ditt favoritplagg. Sedan skriver du någon rad om tävlingen och vilket favoritplagget är i din blogg, och du är med och tävlar!

Glöm inte att länka till Daisy Mae i inlägget, glöm ej heller att antingen skriva en kommentar i detta inlägg eller att skicka ett mail där du skriver att du är med och tävlar.  Priset är den superläckra kjolen"Darling" i valfri storlek (värde 499kr) i färgen beige eller svart. Du får mer än gärna låna bilden i detta inlägg. Lycka till!

 Modern Konst


Denna urläckra tavla har vår 11-årige lillebror precis ritat till FiFi.
Grabben har definitivt potential att bli den nästa Picasso :) Visst är han duktig?

 Daisy Mae Design





Äntligen har vi även en i Sverige, som skapar helt unika och läckra kläder i rockabilly anda. Den supertalangfulla tjejen bakom Daisy Mae Design syr alla kläder och accessoarer helt själv. Besök gärna hennes webbshop för att se hela kollektionen.

Hon säger det bäst själv: "It is not just about clothes, but also to live the lifestyle. My love for classic American cars, rockabilly, psychobilly, 50’s retro, pin-up and a bizarre love of horror come together in my designs. Daisy Mae brings all this to life highlighting this passion and letting you live the dream."

Håll även utkik efter tävlingen där Daisy Mae valt ut ett plagg som ni läsare kommer ha möjligheten att vinna.

 Plastic Surgery Girl



Inspirerades av det faktum att samhället lyckats normalisera
skönhetsoperationer och kosmetisk kirurgi efter ytlighet.

 Bodo Sperlein





Jag har aldrig sett något vackrare. Normalt är jag inte helt besatt av lampor precis, men efter att ha sett dessa måste jag nog tänka om. Dessa konstverk är något jag absolut måste ha.


 Les Ronds´ Chapo






Blev helt fascinerad av Les Ronds´ Chapo som säljer "french inspired" hattar, huvor. baskrar och andra retro och vintagemössor. Det ser jätte mysigt och läckert ut att ha på sig deras huvudbonader.

 Boy hearts You



Att utgå ifrån en bild i Illustrator skiljer sig otroligt mycket från att "inspireras" av bilden och få till det med papper och penna. Referensbilden ser mäktigare ut än bilden men jag är långt ifrån van vid avritningar. Ändå blev jag "ok" nöjd med bilden.

 Karaokekväll


Eftersom att det är röd dag imorgon tänkte vi passa på att köra en karaokekväll hemma hos oss idag. Kommer att smita lite tidigare från jobbet idag och fixa lite käk och tilltugg. Sedan blir det att hälla i sig lite alholhaltiga drycker så att man vågar stå framför folk med mikrofånen i handen och sjunga :) Ska ni hitta på något kul ikväll?

 Cruselita





Åh, dessa är helt annorlunda och sjukt snygga. Gillar speciellt sättet Cruselita fotat "reklam" bilderna och även produktbilderna. Skulle inte vara helt fel till sommaren.


 Veckans blogg



Lite sent skrivet, men vi är superglada och hedrade över att ha blivit valda till "Veckans blogg" på blogg.se. Detta kommer att firas med en mindre tävling i morgon torsdag :)

 Kenza V2



Här kommer en Kenza version 2. Kan juh inte säga att jag var riktigt nöjd men den första illustrationen på Kenza. Men den här är jag ganska så stolt över. Tog väl en 4 timmar, eller något, sammanlagt att få fram denna illustration, men det var värt det.

Måste också skicka massa cred till den superduktiga fotografen Hanna B som tagit fotot från början. (Ändrade bara på handen mellan två foton)

 The Dirty Cream





The Dirty Cream är en butik som bland annat säljer unika kuddar designade av unga formgivare, såsom Niark1, Bishop, J3Concepts, Bunka eller XLR8 för att nämna några.

 Headie Meets Butterfly



Det blev lite väl för sockersöt och rosa för min smak men jag gillar däremot fjärilen mitt i allt.

 Tomi And Cherry



Tomi And Cherry är helt genialiska varelser. Deras bilder är underbart färgsprakande med sjukt coola motiv. Man blir superglad av att bara titta på de.

 Metro-armband




Superkul smyckesarmband. Det skulle inte vara helt fel att ha en likadan fast över lilla Stockholm.

 Bird on the wire and suicidal





Jag är en person som är väldigt besatt av strumpbyxor. Inte nog med att det är billigt och sexigt, de kommer också i olika former. Här har jag hittat ett antal som är überläckra.

 Eurovision Final Ikväll



Schlagernördar som vi är kommer vi att sitta bänkade framför TVn och Eurovisionfinalen ikväll. Vi har självfallet även sett bägge semifinalerna och även om alla våra favoriter inte kom med, listar vi samtliga av våra favoriter nedan.















 Nytt från Mmmarabou


Jag (FiFi) är en riktig gottegris och blev minst sagt glad när jag hittade dessa
2 nya smaker från Marabou. Favoriten från just Marabou är annars Schweizernöt,
och den nya Hazelnut-varianten är rätt lik den i smaken. Därför blir det toppbetyg av mig. Crispy-varianten var å andra sidan lite mer trist i jämförelse.

 Dessa sötsaker kan inhandlas i närmaste pressbyrå :) 



 Modemerr





Älskar stilen som Mode Merr erbjuder. Allting är så kvinnligt, hippt, coolt och hur freakin beautiful på samma gång.

 LP väskor




Hur coolt snygga är inte dessa väskor? Om jag inte förstår allting fel är det några studenter från någon skola som tillverkar de. Freakin' gorgeous!!

 Pretty Disturbia





Kollektionen Pretty Disturbia talar för sig själv - vackra kläder som är smått störande. Kläderna är anpassade efter den självsäkra konsumenten. Små västar, vågade linjer och "tillbaka från 80-talet toppar" blandas med en burlesk glamour och "ojämna, förstörda tyger". Otroligt vackert. Vill verkligen ha hela kollektionen.

 Storögda crying girls



Konceptet är att göra en serie med bilder, men jag vet inte riktigt vilken typ av bild jag ska satsa på. Jag älskar mörkt och makabert men får inte till "gubbarna" riktigt. Det känns som att de ser för "glada" ut. :/

 Kriss Soonik



Kriss Soonik SS 2009 har skapat underbara under- samt nattkläder som inspirerats av dockor - äldre vintage dockor, vinyldockor samt diverse olika barbies. Jag tycker att kollektionen är supersexig, glamourös och "1:a klass".

 Dagens Melodi




Denna låt är en favorit till både mig (Essi) och FiFi för tillfället.
Låter f.ö. heter "It's Over" och sjungs av Jesse Mccartney.
Visst låter det lite som Chris Brown? :)

 Stay Nice






































































De står verkligen för sitt namn. Stay Nice är verkligen helt
underbara på att kladda konst på väggarna.


 Alicia Silverstone



"I think people that genuinely do good are great people. And I don`t think, Oh, there must be something wrong with them. I think that there`s something wrong with the people who aren`t doing good." ~ Alicia Silverstone



RSS 2.0