Blogghjälp + Designhjälp - INTRO

image64
Nu startar Blogg- & Designhjälpen på allvar, och vi har valt det vi anser vara det bästa sättet att hjälpa er, nämligen Video Tutorials. Det blir även lättare för oss att visa er hur man går till väga för att göra diverse saker genom att demonstrera det live, istället för att behöva skriva massor av text. Tror även ni kommer att lära er snabbare genom att titta.

Ni kommer kunna titta på våra video tutorials genom att ladda ner tutorial filerna till er dator. Sedan kan ni i lugn och ro titta på klippen. Ni kommer på så sätt även ha möjlighet att gå tillbaka och kolla på dem om ni glömt något.

Filerna kommer att vara i .exe format, men det är inte installationsfiler, utan det enda som händer när ni dubbelklickar på filen, är att tutorialen startar. Vi garanterar också att filerna inte innehåller något virus, men den som ändå är nojjig, kan alltid virusscanna filerna.

Vi postar vår första intro-tutorial så att ni ska kunna se hur tutorialen ser ut och därmed få en känsla av hur det kommer att gå till i framtiden då vi postar våra riktiga tutorials. För den som inte vet vad en tutorial är, är det en slags. hjälpguide.

Högerklicka här och välj "Spara som" för att ladda ner intro tutorialen.

♥ Evilsiz

Hejsan!Kan inte ni göra en tutorial om hur man gör och sätter in en bloggdesign? Jag har letat på jättemånga ställen (bla. hos Designadinblogg) och kan inte hitta hur man gör.Mvh EvilSiz

2008-11-30 @ 17:27:09
URL: http://evilsiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0