Bästa Anti-virus ProgrammetFick nyligen en fråga om jag inte kunde hjälpa till gällande nerladdning av ett anti-virus program. Vet att många kanske använder sig av dyra betalprogram som Norton och liknande, men personligen avskyr jag Norton. Anledningarna är många, men kortfattat suger Norton för att 1) det näst intill är omöjligt att avinstallera programmet när man väl installerat det 2) Programmet har alldeles för många processer som slukar datorns RAM-minne, vilket gör datorn mycket segare. Innan jag formaterade datorn den senaste gången gjorde jag lite research gällande att hitta det bästa anti-virus programmet, och många experter rekommenderade programmet "avast!".

Programmet är helt gratis, och är det absolut bästa antivirus program jag någonsin använt! Jag har använt avast! i över 5 månader nu, och kunde inte vara mer nöjd. Det finns dock en viktig sak ni måste tänka på innan ni installerar ett antivirus program, och det är att endast ha ett antivirus program installerat på datorn åt gången. Har ni fler än ett program installerat, kan dessa krocka och sluta fungera, vilket resulterar i att er dator inte har något skydd mot virus. Avast! finns tillgängligt på många språk, därbland svenska och programmet kan ni ladda hem här.

♥ Indra

Tack så jättemycket för tipset, jag har Norton nu.

Och jag har fått 2 st trojaner (tydligen inte farliga) som inte går att ta bort om jag inte köper till en extra version eller något sådant där. Men jag är så himla dålig på sådant här.Men jag kanske ska byta till det här istället. Jag får be min sambo´s bror om hjälp han är duktig på sådant här. (Ni är ju så himla duktiga på allt)

2008-05-15 @ 09:51:37
URL: http://gobisen.blogg.se/
♥ Patrik A

har använt Avast i flera år, kan rekommendera, se bara till så det automatiskt uppdateras hela tiden kommer inget igenom.

2008-05-15 @ 15:43:06
URL: http://averin.blogg.se/
♥ Lexie

tack för tipset, det ska laddas ner till mammas dator, norton är verkligen sämst..

2008-05-16 @ 16:59:58
URL: http://musicofc.blogg.se/
♥ Malin

Jag och min kära mor fick kosta på oss Nortons program då det visade sig att två olika trojaner hade tagit sig igenom avast och inte gick att avlägsna. Nu är båda våra datorer hela och rena igen, och aldrig mer kommer jag att lita på avast.

2008-05-16 @ 22:33:00
URL: http://c0ldasice.blogg.se/
♥ Fotograf

Ett annat antivirus som är gratis är avira antivir. Ännu har jag via Hijackthisloggar inte sett någon dator som varit smittad när de kör det antiviruset.

2008-05-17 @ 13:27:24
URL: http://stilbild.nu
♥ Julia

avast! är helt klart bäst. ^^

2009-03-06 @ 12:10:19
URL: http://pheonoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0