Ha en underbar & solig sommar


 Thoughts From WithinDikter är för mig en form av konst där det visuella byts ut mot ord i form av ljud.
Denna dikt läses upp av skådespelaren Woody Harrelson, och är helt fantastisk.

 Love Song  Detta är musik som gör mig glad :)

 Ritbräda


När man använder program som Adobe Illustrator så behöver man egentligen inte en ritbräda, eftersom att det faktiskt är lättare att använda sig av "Pen Tool" (kan inte det svenska namnet). Pen Tool fungerar helt annorlunda från en vanlig pensel, då man egentligen ritar genom att sätta ut punkter, varav programmet sedan drar linjer genom punkterna. Men vill man rita på det "klassiska sättet" så rekommenderar jag starkt att man skaffar en ritbräda. Och en bräda från världens ledande tillverkare av just ritbrädor, Wacom. Vill ni ha mer och grundlig info om ritbrädor kan ni kika på Moderskeppet. En ritbräda finns i alla prisklasser, allt mellan några hundralappar till åtskilliga tusenlappar, men som en "amatör" eller hobbyillustratör kan man helt klart hålla sig till de lägre prisklasserna. Vår bräda kostade t.ex. ca 1200kr.

Vill även tillägga att en ritbräda även används när man ska retuschera. Det blir mycket lättare att markera områden man ska fixa med en wacompenna, än med en vanlig datormus, eftersom att man i många fall ritmarkerar området man vill fixa. Så Wacompbrädans användningsområden är egentligen många.

 FiFi


Ungefär såhär ser FiFi ut, iaf i illustrationsform :)

 Keaton

Har inte hunnit posta något inlägg idag eftersom att jag sedan tidigt i morse varit hundvakt åt världens goaste hund. Just nu sover han, så jag tänkte passa på att skriva ett kort inlägg. FiFi om du läser detta är Keaton här :)

 Pharell´s Stol
Stolen som ni ser heter Perspective. Den är designad av PHarrell Williams i ett samarbete med Domeau & Pérès som producerat stolen. Stolarna kommer att vara tillgängliga i få antal färger varav 4 st per färg kommer att säljas. Stolen representerar kärleken mellan mannen och kvinnan. Tycker den var unik och cool.

RSS 2.0