Tävling!

Vi har fått chansen att lotta ut dessa superläckra etuier från Libresse!


De mjuka etuierna är för att förvara trosskydd, och de hårdare för att förvara vanliga bindor. Väldigt praktiskt då man kanske, både av hygieniska och privata skäl, inte vill skylta med sina intimprodukter när man ska till jobbet, på någon middag eller ut på klubben o.s.v. Sedan skadar det inte att de är himla fina :-)


Det enda ni behöver göra är att maila oss och skriva ordet "LIBRESSE"

till (stylibloggen@gmail.com) så är ni automatiskt

med i utlottningen av dessa fina etuier.


Glöm ej att skriva namn och adress i mailet.

3 vinnare får var sitt set med ett hårt- samt ett matchande mjukt etui.

7 vinnare får var sitt hårt etui.


 

Lycka till!

 


P.S. På Veckorevyns webbsida kan ni vinna fler fina etuier!

 

Tävlingen är avslutad. Vinnarna kontaktas via e-post.

 

 

 

 


 ArielJag blev inspirerad att göra denna bild pga en "tävling" som pågick i deviantart, där man skulle skapa sin egen version av Ariel, den lilla sjöjungfrun. Detta var mitt bidrag. Jag blev supernöjd med denna bild vilket verkligen inte händer ofta.


I made this illustration to participate in a "competition" in deviantart, where everyone were supposed to draw their own version of Ariel.

 Punk Fashion

Punk Fashion
Punk Fashion by Siempe

 Roger & Jessica?


Klicka för att förstora bilden

Jag har tidigare nämnt min fascination av Jessica Rabbit och därmed denna illustration. Blev lite smått irriterad över vissa detaljer men Roger blev i varje fall klockren :) Referensbilden till Jessica är från Sasha Pivovarova. Jag vet inte hur många timmar jag la ner på denna men det tog ett tag innan jag blev någorlunda nöjd.


An illustration I made of the beautiful Jessica Rabbit aka Sasha Pivovarova with her cute Roger.

 LV tightsHittade referensbilden som gav mig inspiration till att skapa denna. Jag stör mig jätte mycket på håret men men.. det var antingen att skrota den helt eller behålla den såsom den är.


This was a fast one. But I didn´t like the hair at all. Kinda disturbing. But it was either to keep it or throw it away.

 Rocker Chic


Skapad i Polyvore. Där står det även mer detaljerat vart allting kommer ifrån.

Uberläcker outfit som jag gärna tar på mig en sommarnatt. Lagom trashy.


Collage made in Polyvore. A gorgeous outfit that I would love to wear on a summernight.

 Tune Of The Day


I dessa snötider är det skönt att drömma sig bort till sommar och semester.

 

 

In these snowy times it's nice to dream away about summer and holidays.


 Gemma Ward vs PradaDenna gjorde jag för ett tag sedan då jag tyckte reklamkampanjen med Gemma Ward var superläcker. Färgkombinationerna på denna bild tyckte jag blev lite häftigt snyggt. O sjävklart går all cred avseende färgerna till Essi som skapat paletten.

Shades_Of_Monster
Color by COLOURlovers


Referensbilden är från en Prada reklamkampanj

 Happy Valentine

Denna dag handlar inte bara om kärlek mellan par,

utan även mellan vänner och familj samt bloggläsare, därav ALLA hjärtans dag.

Därför bjussar vi på denna lilla ros till alla våra läsare och önskar er en fortsatt trevlig Valentine's Day.


 Reklamannonser från 50-talet

Helt otroliga reklamannonser från 50-talet.

Observera den lilla bildrutan!"...brand new man talking, power-packed patterns, that tell her it´s a mans world...and makes her so happy it is" Menar de? Det är ju slips för f*n!!Varför skulle hon vilja se ut som en tre åring? Vill inte kommentera detta, men observera däremot den skräckslagna stackars lilla flickan.Haha, jag tror inte jag skrattat såhär mycket på länge. Värst vad gudomligt luktande och perfekta männen måste varit på den tiden!!(...)Alla kvinnors drömprylar. Fick lust att köpa en ny brödrost efter denna.Gaaaaahhhh!!Man kan juh allt försöka! Tror inte resultatet skulle vara lika snyggt när mannen får gå därifrån med ett handavtryck på ansiktet!! Är Keanu man eller mus?

Jag vet inte hur vi kom in på ämnet, men jag och Essi diskuterade kring om Keanu Reeves utstrålade manlighet eller ej. Essi tyckte självklart att Keanu var den sista manliga karaktären på planeten medan jag absolut inte höll med. Det hela slutade med att jag bestämde för att sätta ihop ett klipp till henne för att bevisa att Keanu visst utstrålar manlighet.

Första klippet jag hittade på youtube var denna och efter det beslutade jag för att ge upp mitt sökande.Essi, I´m sorry. Du vann denna rond.

 Alexander McQueen

Alexander McQueen, den världsberömda brittiska designern, tog livet av sig, bara en vecka efter hans mamma dött. Otroligt tragiskt. För oss, för att vi inte längre kommer få uppleva nyskapande av hans konst och för hans familj, för att de förlorat honom som person.

Här är i varje fall en hyllning till en del av hans skapelser.RSS 2.0