Dagens Julklappstips



Dagens tips är en uppfinning för oss tjejer, eller de som helt enkelt ogillar odörer.
Sprayflaskan skall sprutas i toavattnet innan nummer 2, och vips så döljs alla eventuella ovälkomna lukter. Flaskan finns även i en mindre version som är perfekt att ha i handväskan. Den mindre flaskan kostar 119kr, och bägge flaskorna kan inköpas här.

 Första Advent



Nu är det exakt 4 veckor kvar till Jul! Bjuder på en illustration
och en julsång så att ni kan komma i julstämning nu när snön smält bort :)



 Cherry Cheek



Här är illustrationen av vinnaren (Cherry Cheek) från tävlingen
som avslutades för ett tag sedan. Eftersom att tävlingen blev en så
stor succé, kanske vi håller ytterligare en inom en snar framtid.

 James Piatt





James Piatt är en amerikansk designer som är mest känd för hans kontroversiella väskor. Han tillverkade sin första handväska som en present år 2004. Efter alla förfrågningar på gatan gällande den väskan, bestämde han sig för tillverka flera. Idag skapar han drygt 2 väskor per år som tillverkas i "limited editions".

 Ashidashi





Jag är en riktig sucker för strumpor. Alla strumpor med ögon, öron eller fransar är strumpor som det står Fifi på. Dessa strumpor är inget undantag. Überläckra färger och mönster i perfekt kombination.

 Dagens Julklappstips



Dagens Julklappstips består av söta underkläder från Hanky Panky.

Dessa söta julboxar säljs för 499kr/styck och kan inköpas här.

 Gatukonst




Detta är riktigt, riktigt coolt.

 Lachlan Bailey + Sasha Pivovarova





Jag vet inte vem jag ska hylla. Fotografen, modellen eller kläderna?
En supersnygg fashion i min smak.

 Diamant "Hoodie"



Konquest Clothing har tagit ett steg längre när det kommer till överdriven "bling bling". Här är deras $10,000 diamant hoodie, som innehåller över 4 000 Swarovski kristaller och en tre karats diamant dragkedja. Sångaren Colby O'Donis presenterade "tröjan" på American music awards. Konquest menar på att denna tröja ska dra all uppmärksamhet till deras senaste kollektion, som också skänker 30% vinsten till skolorna i Uganda.

 Dagens Julklappstips



Dagens Julklappstips består av en fullspäckad beuatybox från Principessa.
Boxens innehåll är följande (och kan köpas här.)
  • Rosa duschsvamp
  • Candelina doftljus
  • Dolce Dreams Whipped Body Lotion
  • Bacio Me Lip Balm
  • Cattiva Diva Sliky Hand Cream
  • Bagno Bliss Spa Cream Bath
  • Fresh Fiore Shower Cream

 Rasmus Mogensen





Rasmus Mogensen har en fascinerande portfolio som man inte kan sluta titta på. Underbara bilder har han, om man är intresserad av fashion foton.

 Wait For You




Hörde den här låten av en slump och det blev genast en ny favorit :)


 Dagens Julklappstips



Ny kategori här på Stylissimo! Nu när julen närmar sig med stormsteg tänkte vi köra en ny kategori fram till Jul, och det är "Dagens Julklappstips". Vi kommer från och med nu, och ända fram till Jul, att tipsa er om diverse olika julklappstips. Tipsen kommer att vara anpassade för varje plånbok, och kategoriserade som "Budget, Medel eller Lyx".

Dagens tips är en supersöt väckarklocka från Lisbeth Dahl.
Klockan som kostar ynka 99kr kan ni köpa här.

 Modette + Anna Ileby


Den supertalangfulle Anna Ileby har illustrerat samtliga bilder på Modettes nya köp- och säljmarknad som lanseras idag. Både marknaden och illustrationerna får 5+ av oss :)



 

 Saitek Design





Det här är Saitek's nya design på mus, musmattor, tangentbort och hubbar, som finns i olika färger och typer. Gillar du "1978" eller är du mer en "Silhouette Butterfly" typ? Alla är otroligt vackra, så det kan bli lite svårt att välja.

 Somewhere Over The Rainbow




Det här är den absolut bästa versionen av denna underbara låt. Nu när vintern och kylan på allvar är här, hjälper musiken en att drömma sig bort till varmare platser och breddgrader. Trivs ni mot förmodan i kylan, kan ni välja att blunda medan ni lyssnar, garanterar att ni kommer att bli avslappnade :)

 Le Black Cafe




Vissa har en sådan "sick" fantasi. Tänk att sitta och dricka en latte på Le Black Cafe. Allting ser så häftigt ut. Fastän det är svart så känns det ändå uppiggande på något sätt. Gillar många av Dima Loginoff's projekt.

 Ångaren Stitch





Runa Net släpper "The Stitch Humidifier" som du kopplar till datorn via USB:n. Den återfuktar arbetsplatsen under den långa, kalla och torra vintern. :)

 BuroJet




Lam Egbert-Jan Trijnis är en holländsk "skapare". Jag vet inte om jag ska kalla skapelserna konst eller användbara möbler. Hursomhelst, så är de helt underbara.

 Perra's foto



Blev först väldigt förvånad över Perra's (jättesnygga bilder tar hon) val av bild, men det blev en ganska rolig utmaning, då jag aldrig innan tänkt på att rita av djur. 

 Jörger's badrum




Kristallen är lika mångsidig som fantasin. Den leker med ljuset i vattnet och skapar en mycket speciell effekt när vattnet är kristallklart. Jörger gör allting otroligt lyxigt och vackert.

 Vinnaren är Cherry Cheek



Först vill vi tacka alla som var med och tävlade om att vinna en personlig illustration. Slumpen valde vinnaren, som blev Cherry Cheek.

Maila över bilden som du vill ha illustrerad så att jag kan börja på den. ;)

 Dagens Köp


Nu när vi flyttar inom kort, har vi fullt upp med att bokstavligt talat inreda ett helt hus. Dessa är våra senaste fynd från nätbutiken Cosas. Burkarna finns även i rött och svart. Klockan i rött, svart och även ljusblått (man ser de andra färgerna i hörnet på bilden).

 MoovCulture




MoovBoots skapades av Meisha Strykowski och Bryony Proctor. Efter att ha rest runt världen och blivit blöta och kalla i sina skor, bestämde de sig för att skapa lyxiga Wellingtons som kan användas under olika väderförhållanden. I början var de skapade av själviska skäl, men efter ett tag såg de "fashion" i skorna.

 Kotik Design





Kotik-Design sparar på kapsyler från bland annat läsk och öl, från olika delar av världen och olika kulturer. De samlar de, tar hand om de, och därefter skapar otroligt häftiga "smycken".

 Todd Crawford



Färgpaletten som Todd Crawford använder, är snygg och fräsh. Jag gillar modellens blickar extra mycket.

 Dirk Rees




Jag älskar rörelserna Dirk Rees's bilder. Även färgerna är jättevackra.
Allt ser så perfekt harmoniskt ut.

 PETA:s nya "annons"



Klicka här för att se hela "reklambilden". Jag vill dock varna alla känsliga läsare, för att bilden kan vara lite avskräckande.

 Vakna! Med The Voice


Klicka här för att förstora bilden

En illustration på Paul Haukka, Josefin Crafoord och Jakob Öqvist. Det var verkligen en utmaning att försöka få till tre personer i en och samma bild.

 "Nalle"resväska




Ska du resa själb? Ska du packa lätt? Då är den här väskan perfekt. Du får plats med lite saker och behöver inte känna dig ensam när du reser :)

 100lica stolica




100lica stolica. Häftigare stolar har jag aldrig sett.

 Pappersringar




Har ni sett dessa pappersringar? Hur snygga som helst? Man kanske ska försöka ge sig på att försöka tillverka de själv?

 Ninette Van Kamp



Genom århundraden har kvinnor alltid fått lida för att vara "fin". Vi har bland annat den viktorianska korsetten och kinesiska fot bindaren som exempel. Det har i varje fall alltid varit ett orealistiskt ideal när det handlar om skönhet.

Det Ninette Van Kamp har skapat är en blandning av smärta och skönhet. Avtrycken från trosorna och de andra plaggen ser lite sjuka ut, men det är en häftig kroppskonst.

 Louise Campbell




Louise Campbell's konstiga stolar, häftiga hyllor och übercoola vaser med "trådblommorna" är helt underbara.

Hon har vissa huvudregler som hon går efter när hon skapar:
"Always start from scratch. Everything is possible until the opposite has been proven. There must be a good reason for every single decision made."

 Mark Pillai




Mark Pillai är fotografen och bilderna är tagna från Russian Vogue. Bilderna är otroligt vackra.

 Mimobot





MIMOBOT (uttalas MEE-mo-bot) är "leksaks designade" USB-flash-enheter skapad av företaget Mimoco, Inc. Det är en massa olika konstnärer som varit med och designat dessa roliga USB- enhetrna. Deras minneskapacitet varierar från 1GB till 8GB. De är inte så jätte dyra i sig, men portot går på $60. Dock kan man hitta billigare på ebay :)

 007


Flashig och cool bond väska, i en kvinnlig variant. Vilken känsla det ändå måste vara att gå runt med de väskorna.

 Dubbelvasken


Här har ni en vacker "dubbelvask" i en emationell och "space" aktig design . Jag gillar Kanera's beskrivning....

"Here, the "poetry of water" unfolds before your eyes."

 Ruven Afanador





Älskar fotografer som blander mode och konst, från en mörkare vinkel.

 Upp&Ner Vända Plantor



Varför ska man alltid vara som alla andra? Varför vill man vara "normal"? BOSKKE har tagit fram något nytt och något häftigt unikt. Deras upp och ner vända plantor tar fram en helt annan känsla i rummen.

 Toarullar




Vem har sagt att man inte kan göra något med toalettrullar? Kan man pyssla och använda fantasin så kan man skapa dessa.

 DIA mattor




Mattorna ger en väldigt skön känsla, men tyvärr är inte prislappen på $1,499 lika så skön. Men sen är kanske mattor dyra. Har inte köpt matta på länge så jag har noll matt-koll :)

 Nikki Farquharson




Det finns ingen mening med att ha favoriter när det kommer till konst. Nikki Farquharson har så otroligt snygga färgmixar och mönster på sina illustrationer. Skulle gärna dekorera mitt rum efter hennes bilder.

 PBteen




Hur söta som helst. Jag som normalt hatar att torka eller föna håret skulle gärna göra det med en hårtork som ser ut som dessa.

 My Little Pony




My Little Pony har funnits i 25 år och för att fira det, samlade man massa artister och kändisar som fick designa sina egna modernare My Little Pony. Här är min favorit av den brittiske Jon Burgerman.

 Flytta



Den här rubriken ser ju nästan lite snuskig ut ;)
Anledningen till att det är lite tyst i bloggen är iaf att vi faktiskt håller på och flyttar. Jag och FiFi kommer inom kort att bli roomies. Vi kommer iaf att ha fullt upp ett tag framöver, men vi ska försöka att inte glömma bloggen helt. Ta hand om er så ses vi inom kort! :)

 Japanska +D




Japaner... igen.. +D har väldigt söta och roliga prylar.

 Lisa Bengtsson




Lisa Bengtsson är den bästa designern och illustratören jag sett hittills. Alla hennes färger, former och fantasi, är helt süper.

 Rosa Kärlek

När jag såg dessa antika 50-tals stolar, var det kärlek vid första ögonkastet.
Har nog aldrig sett snyggare stolar i mitt liv. Till min stora besvikelse, hade affären
som säljer dessa, sållt slut på de enda 4 exemplar de hade.

Inte så konstigt med tanke på att de endast kostade 1200kr/styck.
Har frenetiskt letat efter liknande stolar på nätet, dock utan någon lycka.
Om någon vet var man kan få tag på liknade stolar,
skulle jag bli överlycklig och evigt tacksam för alla eventuella tips!

 Will Sanders





Will Sanders är en brittisk, mångsidig & talangfull fotograf. Han fångar originalitet hos allt från vanliga människor till landskap och mode. Det här är bara några av hans otroliga bilder.

 Restaurang eller Sjukhus?




I Lettland har man öppnat en restaurang i typ av ett modernt sjukhus. Inredningen är så sjukt snyggt, både sterilt och spännande. Servitriserna går klädda som sjuksköterskor samtidigt som de serverar choklad i spruta.

 Mio Destino Play Time Lingerie





MioDestino skapar underkläder för kvinnor, av män.

 RéELBenjam1




Übercoola grafitti inspirerade kroppsmålningar av RéELBenjam1.

 Invictus

Jag vet inte om ni brukar läsa dikter, här är iaf en av mina favoritdikter.


 Spotify-tävling avslutad!


Spotify-tävlingen är nu avslutad, och vi kan meddela att alla som varit med och tävlat, faktiskt vunnit var sin invite till Spotify. Detta tack vare att Spotify varit extra generösa och givit oss en massa extra-invites. Så ni som skrivit er email adress kommer inom kort att få en invite till den mail adress ni angivit. Grattis! :)

 Josefin Crafoord


Klicka här för att förstora bilden

Inte riktigt så som jag brukar göra, men känner att jag måste experimentera lite mer.

 Valvaka


Jag har varit vaken sen kl 3 inatt. Inte för att jag var speciellt intresserad av att sitta uppe och "valvaka", utan för att jag helt enkelt var så pass pigg då jag vaknade. Den enda valvaka som var intressant nog att följa, var Filip och Fredriks valvaka på kanal5. Nu när klockan är 5 på morgonen är det mer och mer tydligt att Obama har tagit hem segern, och som därmed blir USAs första svarta president.

Hur pass stort utrymme han kommer att få, för att genomföra de förändringar han kampanjat om de senaste månaderna återstår att se. Men det är iaf på tiden att USA får en mer färglad president. Vill ni förresten se hur allas vår Homer Simpson röstade i valet, kan ni kika på klippet nedan :)


 LSD Photographers




Tror inte att jag behöver förklara någonting om dessa bilder. Namnet säger allt.

 Il Buddino




Il Buddino är puddingformar som du kan använda när du känner för att äta på lite spirituell efterätt.

 Alexia Sinclair





Alexia Sinclair är en australiensk fotograf och digital artist som vunnit massor av priser för sin konst. Hennes konst är mörk, förförande och symbolisk plus att den inspirerats av barocken. Den är också väldigt elegant, klassisk och lyxig.

 Beth Millner



Beth Millner är en silversmed och smyckes artist från Marquette, Michigan. Hennes handgjorda silver, brons samt koppar smycken är helt underbara.

 Stephen Lynch - If I Were Gay




I lördags när FiFi öppnade sin brors rum, hittade hon en främmande kille liggandes i brorsans säng. Killen hade inget annat på sig förrutom ett par knallgula "hipsters". Eftersom att sängen är liten, låg de nästan i "skedposition", vilket ledde till att vi fick för oss att hennes brorsa var "gay". FiFi bestämde sig iaf för att ta ett snack med sin bror där hon lättsamt skulle fråga om killen som sov över var en "kompis kompis" eller en "pojkvän kompis".

Och detta för att ge sin bror sitt fulla stöd ifall det nu var så att han ville "komma ut ur garderoben". Men tydligen hade vi haft väldigt fel, vilket ledde till en arg bror som gav FiFi en rejäl utskällning. Den superrolige Stephen Lynch sjunger i klippet hur det hela förmodligen gick till. Så detta klipp tillägnas FiFis lillebror, som då tyvärr inte är gay :D

 Gucci + UNICEF



För deras fjärde årliga kampanj, har Gucci tagit fram den vita versionen av deras "Tattoo Heart" kollektion, som ska stödja UNICEF. 25% av vinsten skall direkt gå till UNICEF som kämpar för barnens rättigheter världen runt. Kollektionen kommer att finnas tillgänglig från 19 november, 2008- 31 januari, 2009.

 Tangent väskan




För 125 Euro kan du få den nya tangent väskan skapad av João Sabino. Helt fel är det ändå inte. Tycker de 393 tangenterna ser väldigt tilltalande ut.

 Kyouei Design




Kyouei Design har väldigt coola och unika produkter. De har allt ifrån "vatten klockan" till den enorma glödlampan till det ram tryckta underlägget.

RSS 2.0