Videotutorial - Önskemål


Nu när vi har fixat ett antal videotutorials för Photoshop och Illustrator, tänkte vi se om det är något speciellt ni vill att vi ska göra en videoguide om. Ni kan skriva era önskemål som både en kommentar, eller maila dem till [email protected].

Vi kan tyvärr inte garantera att vi kommer att kunna fixa alla era önskemål, eftersom att vissa saker är mer komplicerade att fixa än man tror, och det skulle därmed innebära att tutorialen blir alldeles för lång (vilket leder till en enormt stor fil att ladda ner). Men vi lovar att försöka vårt bästa för att försöka fixa era önskemål.

Vi har bl.a. tänkt att fixa en serie mindre videoguider för er som är helt obekanta med Adobe Illustrator. I dessa guider kommer vi att gå igenom de absoluta grunderna så att ni kan få bättre koll på programmet (som annars är lite krångligt att klura ut själv).

♥ Solli

Låter som en jättebra idé! Vad glad jag blir!!

Jag skulle gärna vilja lära mig hur ni gör de tecknade kändisbilderna i Illustrator ;o)

2008-08-01 @ 16:51:50
URL: http://sollis.blogg.se/
♥ Mia

Åh vad bra! :) Vill jättegärna lära mig Illustrator, men eftersom jag inte kan rita och illustrera så är det svårt att lära sig. Det jag skulle vilja lära mig i Photoshop är hur man gör sådana där fina collage som ni visat en gång på bloggen... Men det är säkert för komplicerat. Men jag skulle bra gärna vilja veta!

2008-08-01 @ 18:30:05
URL: http://mias.blogg.se/
♥ Emelie

det skulle vara otroligt kul att få lära sig några delar av ansiktet t.ex. mun, ögon, näsa.

2008-08-01 @ 19:14:48
URL: http://emelielysmo.blogg.se/
♥ Nilla

Jag skulle vilja lära mig tecka ansikten i Illustrator... Alltså inte alltiihopa, men typ grunderna lite snabbt så att man sen kan lära sig resten och bli bättre på egen hand ;) Kanske komplicerat att lära ut, men ändå^^

2008-08-01 @ 21:43:15
URL: http://unwanted.webblogg.se/
♥ linnea

Jag vet inte om ni kan det eller om det är typ för enkelt för att ni ska göra en videotournal för men jag vill gärna vet hur man beskär ut saker i tex hjärtan, vissa kan ju ta en bild och göra den rundkantad i ps, förstår ni? :p

2008-08-05 @ 12:42:31
URL: http://halldin.blogg.se/
♥ MiNi

Jag skulle vilja lära mig hur man kan göra egna typsnitt =) Jag sitter nämligen med lite olika "hemgjorda typsnitt" på papper som jag skulle vilja lära mig hur jag kan spara det i datorn.



Tack för en oerhört inspirerande blogg =D

2008-08-07 @ 14:47:37
URL: http://stiiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0