About Honey DarkoNi kanske undrar över hur våra smycken kommer att se ut, eller vad "Honey Darko" står för. Tänkte ge er en riktig smygtitt på 2 av våra smycken, och förklara lite om företaget och vår tanke bakom. Själva namnet Honey Darko, står för någonting sött (Honey) och något lite mörkare/tuffare (Darko).

Namnet representerar egentligen oss, där jag Essi är lite mer "girly" och därav har en lite "sötare smak", och FiFi står för det lite mer tuffa (rockiga) eftersom att hennes smak är just lite mer "rockig" och "tuff". Nu menar jag inte att jag går och klär mig i rosa från topp till tå och att FiFi går omkring i helsvart, utan detta är mer en symbolisk beskrivning av våra smaker och/eller oss.

Smyckena vi kommer att tillverka kan indelas i 2 generella kategorier. Mint, d.v.s. smycken som endast innehåller nya delar, och Vintage, där minst en del av smycket är vintage (allt från 1940- 1970-tals delar). 99% av smyckena kommer att vara tillverkade oss av, för hand. Många av smyckena kommer endast att finnas i ett fåtal exemplar, då vi ständigt kommer att skapa nya modeller och då vissa av de delar vi använder oss av är vintage-delar och därmed inte finns tillgängliga i större mängder. På så sätt kan man känna att det man köpt är relativt unikt. De två produkterna på bilden är riktiga smycken som kommer att säljas i vår webbshop.

Vi har även inlett ett superspännande samarbete med Elin Kero (Nevnarien) och Anna Ileby (Anna ritar), där de superduktiga tjejerna kommer att vara våra gästdesigner. Deras smycken kommer i sann "Honey Darko-anda" endast att finnas i ett fåtal exemplar, så ni som lyckas införskaffa något av deras konstverk, kan vara säkra på att ni har något unikt som inte går att få tag på i framtiden.

♥ Indra

Vad kul att det inte kommer finnas så många av varje smycke.

Och vilken tur att Ni skriver att det där är några smycken som kommer finnas, så att inte en dumstrut som jag tror att det är fake den här gången...hihi...kramilikram

2008-07-21 @ 16:26:16
URL: http://gobisen.blogg.se/
♥ Felicia

Hej! Jag skulle vilja veta var man kan kopa den dar vintage ringen,eller kan man kopa den av er? Och finns det fler liknande smycken,som kanske orhangen?

Tack pa forhand!

2008-07-21 @ 16:54:51
♥ Mia

Fint!!! :)Vad spännande!(En liten undran bara: Vad är det för fel på svenska? ;) "Någonting gammalt. Någonting nytt. För att du är unik". Haha. Alltså - bry er inte om mig. Jag är språknörd och önskar höja statusen på vårt eget språk! :) Fast med så fina saker så kanske ni slår internationellt!!!)

2008-07-21 @ 16:57:53
URL: http://mias.blogg.se/
♥ Mia

Svar: Helt rätt strategi! Och helt rätt ambition också! :) Det blir succé.

2008-07-21 @ 17:56:38
URL: http://mias.blogg.se/
♥ Nilla

Jag tycker det låter skitkul, lova att säga till när det är klart! :D

2008-07-21 @ 18:41:16
URL: http://unwanted.webblogg.se/
♥ Lexie

mjo, får träffa honom på onsdag igen :)

2008-07-21 @ 21:57:22
URL: http://musicofc.blogg.se/
♥ Sussi

Spännande! Can't wait!

2008-07-21 @ 22:07:16
URL: http://lavica.blogg.se/
♥ elvira

Jo varför inte? men måste fixa skisserna i paint.net och se hur det blir ;)

2008-07-22 @ 11:42:47
URL: http://elviraolsson.blogg.se/
♥ Solli

fina smycken! Ska bli skoj när ni öppnar er webbshop!

Gonatt!

2008-07-23 @ 00:36:14
URL: http://sollis.blogg.se/
♥ leia

ska bli riktigt skoj å se.....helt underbart att ni tar tag i era ideér...tänk om jag kunde sparka mig själv i rumpan någon vacker dag:)Lova att höra av er om ni vill ha med en krativ maja på ett hörn:) Lycka till i massor!!!!kram maja


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0